Miamiban, a Sunny Isles Beachen nyitott tágas üzlethelyiséget nemrégiben a Bentley. Itt azonban nem luxusautókat kínál a nagy múltú márka: az 1114 négyzetméteren elterülő birodalom a városban épülő Bentley Residences toronyházának galériája, ahol megmutatják, milyen stílusúak lehetnek a 228 méter magas, 70 emeletes ingatlan lakásai.

Leleplezték a luxusautós toronyház belsejét 1

A Bentley közleménye szerint a 216 lakás minden egyes négyzetcentijét úgy tervezték meg, hogy az ott élők maximálisan a Bentley-életérzés szellemiségében élhessenek. „Pontosan ugyanannyi figyelmet szenteltünk a részleteknek, mint az autóinknál” – magyarázta Chris Cooke, a márka termék- és stílusdizájn-menedzsere. „Minden tér más, de a jellegzetes Bentley-dizájnjegyek mindvégig harmonizálnak egymással.”

Leleplezték a luxusautós toronyház belsejét 17

A lakásokról már lehet tudni, hogy mindhez jár majd medence, valamint privát garázs, de nem ám a mélybe rejtett fajta. A kedvenc autóból kiszállva egyből a lakótérbe juthat a tulajdonos, ezeket ugyanis minden emeleten a lakásokkal együtt alakítják ki. A toronyban emellett lesznek közösségi terek, ahol a lakók összejöhetnek pl. mozizni, de játékterem és wellnessrészleg is várja majd a pihenni vágyókat. A bulik ideális helyszíne lehet a whiskybár és a szivarszoba, de egy nyugodtabb vacsorára is el lehet ugrani az itteni étterembe.

Leleplezték a luxusautós toronyház belsejét 18

A Bentley Residences a tervek szerint 2026-tól lesz költözhető.