Teljesen újraértelmezték a repülési komfort másodvonalát a Finnairnél. A légitársaság, melynek járatai összekötik Helsinkit az amerikai kontinenssel, úgy döntött, hogy a korábbiaknál még kényelmesebbé teszi a business osztályokon található üléseit.

A repülés új luxusát kínálja ez a légitársaság 1

Az újraértelmezett helyek igazából már nem is ülések, hanem szinte teljesen zárt kapszulák, melyekben ülve dolgozni és fekve pihenni, mozizni vagy aludni is lehet, így a háttámla döntögetése már a múlté. “Az ülést úgy tervezték, hogy maximalizálja a komfortot, a helyet és a mozgási szabadságot egy hosszú út során” – áll a Finnair közleményében. “Szerettük volna újragondolni a business classt, és egy olyan környezetet teremteni, mely olyan kényelmet nyújt, melyre az ember otthon számít.”

A repülés új luxusát kínálja ez a légitársaság 2

Az üléseknek már nehezen nevezhető félgömbök, fészkek alapját 3D nyomtatással alkották meg. Belsejében kényelmes matracréteg és párna is található, némi szórakoztatóelektronikával, vezeték nélküli telefontöltési lehetőséggel és egy fejlámpával.

A repülés új luxusát kínálja ez a légitársaság 3

Az új kabinokkal szerelt Airbus A330 és A350-es gépek március elsejétől emelkednek a levegőbe, elsőként vélhetően a londoni Heathrow utazóközönsége találkozhat velük.