Az utóbbi években igencsak felkapottá vált az a szokás, hogy a karácsonyi készülődés közepette ünnepi pulóvert húznak magukra az emberek. Ezek sokszor túlságosan is giccsesek és rondák, de épp ez bennük a szép.

Lehet azonban fokozni a helyzetet azzal, ha a ronda pulcsiból is a legdrágábbat húzza valaki magára. Ehhez már el is készült a dedikált darab, gyémántberakásos rénszarvassal és aranyozott varrásokkal. A londoni művész, Aidan Liban munkája ez a felső, aki minden félretett pénzét beleölte a 40 ezer dollárért (13 millió forintért) kínált pulóverbe.

Arannyal szőtték, gyémánttal díszítették a milliós ünnepi ronda pulcsit 1 Arannyal szőtték, gyémánttal díszítették a milliós ünnepi ronda pulcsit 2

A rénszarvas körül ezüst hópelyhek hullanak alá a selymen, gyapjún és pamuton, melyen több ezer Swarovski-kristály található. Készítője szerint a remekmű 3000 munkaóra alatt készült el, és a 150 gyémánttal kivert pulóver állítólag olyan puha belülről, mint egy kiscica.

Arannyal szőtték, gyémánttal díszítették a milliós ünnepi ronda pulcsit 3 Arannyal szőtték, gyémánttal díszítették a milliós ünnepi ronda pulcsit 4