Hagyományosan kétévente rendezik meg a golfvilág egyik legnagyobb összecsapását, a Ryder-kupát, ahol az Egyesült Államok és Európa csapatai mérkőznek meg egymással. A viadal múltja igen hosszú, az első megmérettetést, melyet még az amerikaiak Nagy-Britannia ellen vívtak, 1927-ben tartották.

A lassan évszázados sportesemény természetesen vonzza a szponzorokat, az idei legnagyobb támogató pedig a BMW volt. A bajorok nem érték be annyival, hogy pénzért cserébe mindenhova kiírják a nevüket: egy különleges táskát is tervezett a csoport egyik vállalata, melyben a győztes csapatnak járó trófeát szállították.

Különleges táskát tervezett a BMW 1

A táskának extrém körülmények között is meg kellett védenie a kupát, ugyanis a serleg az égből érkezett a nyitóünnepségre. Három, szárnyas ruhába öltözött ember kiugrott 3 kilométeres magasságból, zuhanás közben 230 km/órás sebességig gyorsultak, majd két perc múlva épségben landoltak.

Különleges táskát tervezett a BMW 2Különleges táskát tervezett a BMW 3

A táska egy külső alumíniumkeretből és egy 3D-nyomtatással készült, átlátszó részeket tartalmazó belső rekeszből áll, így a repülés közben is látható volt a Ryder-kupa, melyet idén az USA csapata vihetett haza.