Bő másfél év után végre eljön a pillanat: többszöri halasztás után bemutatják a 25. James Bond-filmet, mely a Nincs idő meghalni címet kapta. A magyarországi bemutató szeptember 30-án lesz, a leggyorsabbak ekkor láthatják Daniel Craig utolsó kalandját 007-es ügynökként.

A film cselekményéről egyelőre nem lehet sokat tudni: James Bond kilépett az aktív szolgálatból, és Jamaicán éli nyugalmas életét. Pihenése azonban nem tart sokáig, egy nap ugyanis megkeresi CIA-s barátja, Felix Leiter, aki segítségét kéri Valdo Obruchev, egy eltűnt tudós felkutatásában. Amikor kiderül, hogy Obruchevet elrabolták, Bondnak szembe kell szállnia egy gazemberrel, akinek tervei milliók halálát okozhatják.

Árulkodó a két utolsó előzetes, melyekben nincs hiány akcióból: felboruló autók, lövöldözés, na meg egy átalakított klasszikus Aston Martin – legalábbis az amerikai verzióban. Készült ugyanis egy nemzetközi trailer is, melyben más részleteit mutatják meg a filmnek.

A legszerencsésebb rajongók befizethettek egy külön élményútra, ahol szinte átélhetik James Bond kalandjait. A program végén ők elsők között nézhetik meg a filmet: