Hosszú idő után végre úgy tűnik, bemutatják a mozikban a 25. James Bond-filmet. A Nincs idő meghalni eredetileg még 2020 első felében debütált volna a filmvásznon, ám a koronavírus-járvány miatt többször is elhalasztották a premiert.

Nálunk már szeptember 30-ától adják majd a mozik a 007-es legújabb kalandját, a londoni vörös szőnyeges díszbemutató azonban csak október 8-án lesz – ez az esemény lesz annak a programsorozatnak is a csúcspontja, melyet a Tamandare Travel utazási iroda állított össze.

Az átszámítva közel 24 millió forintba kerülő program során a film helyszíneire, azaz Angliába, Skóciába, Norvégiába és Olaszországba viszik el a tehetős rajongókat, akik a négy ország hét különböző városában összesen 21 napot tölthetnek el luxuskörülmények között. Ez alatt ötcsillagos lakosztályt és Michelin-csillagos séf által készített menüt kell érteni.

A három hét alatt földi, vízi és légi kalandok sokasága vár az utazókra, köztük helikopteres repüléssel vagy épp autós üldözéssel. Mindezeket lélegzetelállító helyszíneken lehet átélni, melyeket az alábbi videóban lehet megtekinteni. Komoly élménymennyiség ez még akkor is, ha nem James Bond-rajongó az ember, de így különösen nagy kalandlehetőség ez.