A legszaftosabb ZS-kategóriás akciófilmek sorát gyarapítja a Nicolas Cage főszereplésével készülő „Prisoners of the Ghostland”. Az előzetes alapján minden meglesz benne, amitől egy ilyen alkotás élvezhető. Blőd egysoros, alhasi poénok, véres harcjelenetek, a főszereplő fő motivációját pedig a golyói, és a nyaka közelébe szerelt robbanószerkezetek adják. 

Ezek a testre szerelt időzített szerkezetek diktálják a tempót, a sittről kiszabadított főszereplőnek pár napja van, hogy leszállítsa megbízója elrabolt (elmenekült) lányát. Stílusát tekintve valódi katyvaszra számíthatunk, a film alapul veszi a westerneket, a film noirokat, az akciófilmeket és persze a szamurájos-nindzsás távol-keleti filmeket.

Ezek alapján ez vagy egy tökéletes darab a sörözve röhögéshez, vagy olyan fájdalmas baklövés, amit szintén csak sörrel a kézben lehet majd elviselni. A Prisoners of the Ghostlandnek egyelőre csak amerikai (meg még néhány külföldi) bemutatódátuma van: 2021. szeptember 17-én kerül mozikba és VOD-formátumban online.