A konyhai kütyük végtelen sorát bővíti tovább a Barsys elnevezésű koktélkészítő automata. A gép több mint 2000 receptet kínál, ezekből választva készíti el legfeljebb fél perc alatt a kiválasztott italt. Mivel a vezérlés mobilról, táblagépről történik, így minden ital mellé fotelből olvasható, részletes leírást és képet kapunk. 

Természetesen lehet kísérletezgetni is az alkotóelemekből, és elmenteni a megálmodott recepteket. 

Ez a robotcsapos helyetted keveri a legjobb koktélokat 1

A gép tetejére egyszerre öt alkoholos alapanyag tölthető rá, emellett három alkoholmentes üdítőt tud még kezelni, ami papíron nagyszerűen hangzik. A Bloomberg újságírója viszont gyakorlatban is próbálta a gépet, és tapasztalatai alapján nem volt sima a használat.

Probléma akadt a Bluetooth kapcsolódással, volt némi szivárgás, és a poharat sem mindig érzékelte a rendszer. Ezeket a hibákat a Barsys segítségével sikerült kiküszöbölni, de a végén kiderült, hogy a koktélkeverő gép tulajdonképpen a rumkóla, és a vodka-narancs elkészítésére való, csodás rétegelt, jeges, bonyolult koktélok készítésére alkalmatlan. Mindenesetre amit tud, azt látványosan tudja, a gép ára 370 ezer forint körül alakul a külföldi oldalakon.