Dean Jackson már az 1980-as évek óta készít remekbe szabott bútorokat. Nem hagyományos asztalosmunkák ezek, amit jól mutat, hogy már több könyvben, magazinban, de még tévéműsorban is bemutatták alkotásait.

A férfi AeroPod nevű munkájára a legbüszkébb, nem ok nélkül. A kisszekrény az 1930-as évek luxusautóinak formavilágát idézi kívülről. Funkcióját tekintve csak a méretek, illetve a megrendelői igények szabhatnak határt: minibárként, ékszertartóként, szivartárolóként, de még rágóautomataként is lehet használni.

Régi autókat idéznek ezek a minibárok 1

A fenti képen az AeroPod egy különleges változata, a Timeless látható, melynek belsejében egy órafelhúzó szerkezet található. A kör alakú, forgó rekeszek gondoskodnak arról, hogy a luxusórák járástartaléka ne fogyjon el, így amikor kivesznek közülük egyet a tárolóból, az a pontos időt mutatja. Ezen bútorok árai nem nyilvánosak, éppen az egyedi igények miatt.

Régi autókat idéznek ezek a minibárok 2

Hasonló funkciókkal bír a sárvédőre hajazó DecoPod is, melyet Jackson azoknak szán, akik nem szeretnének a padlótól teret elvenni, inkább a falra szerelik a szekrényt. Itt már kevesebb a személyre szabható tulajdonság, de a vevő szava és pénze természetesen mindig felülírhatja az előzetes gondolatokat. Az alábbi képen látható darab indulóára 2500 dollár, átszámítva 761 ezer forint.

Régi autókat idéznek ezek a minibárok 3