Teljesen azonos másolat helyett kissé módosított, felújított formában, de az eredeti Casio F-100 fő vonásait megtartva érkezik az A100-as.  Ez az újrakiadás ugyanis jelentősen eltér az eredetileg 1977-ben piacra dobott F-100-tól és attól is, ahogyan az a filmben megjelent.

Az eredeti F-100 úttörőnek számított 1977-es megjelenésekor, műanyag házával, pontos stopperével, alacsony tömegével, elérhető árával taposta az ösvényt a későbbi G-Shock modelleknek. A filmben két készülék került egy szíjra, ezzel az iker kialakítással növelték a futurisztikus hatást a kellékesek.

Újra piacra dobják “A nyolcadik utas: a Halál” legendás karóráját 1

A nyolcadik utas: a Halál-ban a Nostromo személyzetének legtöbb tagja ezt az órát viselte, ami szimpla kivitelben is jellegzetes darab. Az A100-as újítása, hogy műanyag helyett fém házat kap, de megtartja a számlapra került négy funkciógombot, illetve egy riasztások során villogó LED-del újul meg. Az augusztustól elérhető karóra ezüst, arany és fekete színben lesz elérhető, utóbbi különleges, fordított LCD-t kap. Készül a japán cég által egy limitált, Pac-Man-mintás fekete-arany verzió is.

Újra piacra dobják “A nyolcadik utas: a Halál” legendás karóráját 2