A „Szellemvárosok Magyarországon” című sorozat készítője most ismét a Balaton partján mutat meg egy elhagyott ingatlant. A Camping Hotel hűen nevéhez kempingszerű körülményeket kínált vendégeinek, szobát ágy nélkül, tábori hangulatot a négy fal között. 

A hely nívójáról sokat elárulnak a videó alatt sorakozó kommentek: 

„Hatalmas bulik voltak, de a körülmények rettenetesek. Minden bűzlött és ragadt a kosztol, dehát fiatalok voltunk, csak aludni jártunk oda. Egyébként abban a nagy hallban nem volt disco, azok a retro székek a teraszon voltak. Életem első fizetéséből nyaraltam ekkor Siófokon és azóta is emlegetjük az akkori emlékeket, többek közt ezt a csodás szállást a kantakék padlószőnyeggel.”

„Ez az épület eredetileg a Dunai Vasmű üdülője volt a Medicor-ral együtt. A D betű mellett a (függöny mögött) valószínű, hogy még ott van/volt a V betű.”

„A Campinghotel Siófok városában található, igazi buliszállás. A standard olcsó szobákban nem találhatók ágyak, melyet a létszám miatt alakítottak így ki. Bérelhető INTEX felfújható ágy, egy szobában maximum 5 személy számára van férőhely. Az apartmanok 6 ágyasak, az ágyakon lepedő található, azonban ágynemű nem, valamint hűtőszekrény is található benne. Erkélyes szobáiban található padlószőnyeg, saját zuhanyzós fürdőszoba, WC. Remek zenék, „romos” kocsma, kerti bulik várja vendégeket az egy hektáros parkban.”

A videó nem idén készült, az épületet azóta már kibelezték, és valószínűleg egy újabb steril, drága lakópark épül a helyére.