632 méter – ez a túlszárnyalandó rekord, ha valaki szeretné megépíteni a világ legmagasabb szállodáját. A jelenlegi rekord tulajdonosa a sanghaji J Hotel Shanghai Tower Kínában, mely egyben az ország legmagasabb épülete is lett.

A június 19-én nyílt hotel 165 szobával várja a vendégeket, melyből 34 lakosztály méretű. Minden szobában található kínai teáskészlet, de az itt megszállók számíthatnak a 24 órás komornyikszolgálatra, valamint a beltéri úszómedencét és a luxus fürdőszolgáltatásokat is igénybe vehetik.

Megnyílt a világ legmagasabb szállodája 1
Megnyílt a világ legmagasabb szállodája 2

Megnyílt a világ legmagasabb szállodája

Megnyílt a világ legmagasabb szállodája 8
Megnyílt a világ legmagasabb szállodája 9
Megnyílt a világ legmagasabb szállodája 10
Megnyílt a világ legmagasabb szállodája 11
Megnyílt a világ legmagasabb szállodája 12
Fotó megosztása:

A legdrágább lakosztály a 380 négyzetméteres területű Shanghai Suite, melyben a hálószoba mellett konyha, iroda, társalgó, öltözőszoba és egy fizioterápiás terület is található. Sajnos a J Hotel nem árulta el, hogy a szobakínálat csúcsát, melyben akár egy életet is le lehetne élni, mennyiért adják ki.

Megnyílt a világ legmagasabb szállodája 13

A legdrágább lakosztály nappalija

Következtetni azonban lehet a legolcsóbb szoba, illetve a második legnagyobb lakosztály árából, melyeket éjszakánként 3601, illetve 67 628 jüanért, átszámítva 164 ezer, valamint 3,1 millió forintért kínálnak. A hatalmas hotel vendégei hét helyen ehetnek majd az épületen belül, köztük a legfelső, 120. emeleten található kanton étteremben is.

Megnyílt a világ legmagasabb szállodája 14

Étterem a 120. emeleten