A híres londoni Harrods áruház már 1849 óta fogadja a vásárlóit, de abban biztosak lehetünk, hogy az ide betérők sosem juthattak olyan különleges módon csokoládéhoz, mint napjainkban. Az ikonikus üzlet egyik boltjában ugyanis akár 350 fontért (142 ezer forintért) is vehetnek édességet, akiknek erre van igényük: ez a To’ak, melyről korábban itt írtunk:

Ez a csoki az első számú vásárlócsalogató fogása a Chocolate Hall nevű boltnak, melyben ezen felül azért még rengeteg kívánatos finomságot kínálnak. A csokoládék elegáns környezetben találhatóak: a Harrods nem kevesebb mint 300 millió fontért (122 milliárd forintért) újította fel a teljes üzletközpontot a koronavírus-járvány alatt, az összegből pedig bőven jutott a csokibolt területére is.

Bődületesen sokat költöttek a csokiimádók mennyországára 2 Bődületesen sokat költöttek a csokiimádók mennyországára 3 Bődületesen sokat költöttek a csokiimádók mennyországára 4

A legdrágább csokik mellett a bolt másik látványossága a helyben készülő édességek: 22 cukrász úgy dolgozik a kakaóbabból nyert alapanyaggal, mintha Willy Wonka gyárában lennének.

Bődületesen sokat költöttek a csokiimádók mennyországára 5