A legtöbben úgy vigyázunk az autónkra, mint a szemünk fényére, legyen az akár öreg, használt, sokat futott, vagy vadonatúj. A németországi Fahrengold is ebből építkezve építette meg egyedülálló garázsát, mely gyakorlatilag egy autógalériaként is felfogható. Az FG1 névre hallgató ingatlan félig megerősített alumíniumból, félig biztonsági üvegből készült, és kül-, illetve beltérre is helyezhető, építhető.

Tökéletes álomgarázs autógyűjtőknek 1
Tökéletes álomgarázs autógyűjtőknek 2

Tökéletes álomgarázs autógyűjtőknek

Tökéletes álomgarázs autógyűjtőknek 12
Tökéletes álomgarázs autógyűjtőknek 13
Tökéletes álomgarázs autógyűjtőknek 14
Tökéletes álomgarázs autógyűjtőknek 15
Tökéletes álomgarázs autógyűjtőknek 16
Tökéletes álomgarázs autógyűjtőknek 17
Tökéletes álomgarázs autógyűjtőknek 18
Tökéletes álomgarázs autógyűjtőknek 19
Tökéletes álomgarázs autógyűjtőknek 20
Fotó megosztása:

Tökéletes álomgarázs autógyűjtőknek 21

Minden egyes autókalitka a megrendelők egyedi igényeinek megfelelően készül. A színes falaktól és a szabályozható LED-világítástól kezdve a különböző tárolórekeszek méretén át a hálózati csatlakozókig mindent személyre lehet szabni, de ezen a szinten már vétek lenne olyan garázst rendelni, melynek nincs padlóvilágítása vagy éppen elektromosan nyíló ajtaja. Az FG1 mindezek mellett aktívan szellőzteti a légteret, de fűthető, illetve hűthető is.

Tökéletes álomgarázs autógyűjtőknek 22Tökéletes álomgarázs autógyűjtőknek 23

A biztonságról a felépítményen túl mozgásérzékelők, belső kamerarendszer és számos riasztó is gondoskodik, így az autó mindig biztonságban van az üveg mögött. A rendszer árát csak kérésre árulják el, de illúzióink ne legyenek: biztosan egy vagyont kérnek a Fahrengold FG1-ért.