Conor McGregor neve elsősorban a UFC-ből lehet ismert: a harcművészet egyik szupersztárjáról van szó, aki korábban már visszavonult, majd újra ketrecbe lépett, aztán ismét eljátszotta ezt. Az ír sportoló pályafutása során már rengeteg pénzt keresett: vagyonát korábban több mint százmillió dollárra becsülték.

McGregor azonban a harc mellett az italokkal is foglalkozik: menedzserével közösen tavaly egy whiskyt kezdtek árulni, ami annyira sikeres lett, hogy az üzletág óriási részét felvásárolta egy nagy mexikói italcég.

A jelentések szerint az adásvétellel McGregor nagyjából 155 millió dollárt keresett, így összvagyona 300 millió dollár (92 milliárd forint) környékére tehető. Ha a mexikói cég és a sportoló is elég okos volt, a kapcsolat ezzel nem szakad meg köztük, hiszen a ketrecharcos arca nélkül vélhetően nem lett volna ennyire sikeres az ital – mondjuk ekkora összegnél mi már nem bánkódnánk azon sem, ha az általunk felfuttatott márka sorsa kevésbé alakulna jövedelmezően a jövőben, és ezzel valószínűleg az ír is így van.