Nehéz manapság meglepni az embert egyedi ajándékokkal, ám szerencsére mindig van új a nap alatt. A kulináris élmények kedvelőinek például a Daneson terméke jöhet kapóra, mely egy csomag fogpiszkáló.

A cég azonban különleges fogvájókat készít: a fapálcikáknak ízük is van. A fahéjas, mentolos, whiskys és bourbonos darabok mindegyike kézzel készült, kemencében szárított, és biztosan különleges élménnyé varázsolja a fogak közé szorult ételmaradék kipiszkálását.

Már fogpiszkálóból is létezik luxusváltozat 1

A fogpiszkálók annyiban térnek még el a hagyományos változatoktól, hogy egyik hegyes végük sötét. Egy csomagba is a szokásos százas nagyságrend helyett csak 12 darab kerül, és szép külsőt kapnak.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Daneson (@daneson) által megosztott bejegyzés

Többféle kiszerelésben is lehet kapni a fogpiszkálókat: az indulóár 4300 forintnak megfelelő összeg, ennyiért két fiola fapálcikát kapunk. Sokkal jobban megéri azonban, ha bő 30 ezer forintért rögtön 24 fiolával vásárolunk. A megéri szó nyilván relatív, főleg annak tekintetében, hogy nem minden vásárló volt elragadtatva attól, amit pénzéért kapott. “Ez pénzkidobás. A bolti fogpiszkálóknak is több ízük van. Annyira bánom, hogy ennyi pénzt elköltöttem erre” – írták.