Daniel Ricciardo nevéről az első alkoholos ital, ami eszünkbe juthat, az a pezsgő, köszönhetően dobogós szokásának, a shoey-nak. Az ausztrál versenyző Forma-1-es dobogóinak ünneplésekor veti le cipőjét, majd tölti azt meg alkoholos nedűvel, és szokás szerint megkínálja vele a pódiumon tartózkodó kollégáit is.

Borokat árul a Forma-1 mókamestere 1

Mint kiderült, Ricciardo a pezsgő mellett a borokat is kedveli. Az ausztrál összefogott országa egyik legnagyobb pincészetével, és kétféle vörösborral is előrukkoltak, melyek a DR3 nevet viselik.

A palackok első címkéjén a háromkarakteres logó látható, mely a pilóta monogramjából és rajtszámából tevődik össze. A 2015-ös évjáratú cabernet sauvignon és a 2014-es shiraz hátulján egy-egy fiktív versenypálya sziluettje látható.

Borokat árul a Forma-1 mókamestere 2

Tekintettel arra, hogy a borok csak korlátozott példányban kaphatók, és Ausztrália legismertebb borászata fogott össze az egyik legnépszerűbb sportolójukkal, kötve hisszük, hogy az italokból akárcsak egy palackkal is kikerülne a kontinensről. A pincészet oldala némi reménnyel töltheti el a rajongókat, akik, ha nem a déli kontinensen élnek, egy várólistára feliratkozhatnak.