A Pagui Tortilla Chips a világ legdurvább, legcsípősebb rágcsálnivalója. Maga a torokmaró kínzás, elfogyasztása igazi tortúra, nem véletlenül árulják koporsó alakú dobozban.

A csomagolás tehát látványos, de a tartalom nem túl bőséges, összesen egy darab chips rejtőzik a sok réteg alatt. Ez azonban épp elég ahhoz, hogy felnőtt férfiak könnye potyogjon tőle, mivel az ízesítéshez Carolina reaper chilipaprikát használtak fel, ami az egyike a legerősebb fajtáknak. 

A Carolina Reaper csípősségét a kapszaicin mennyisége adja, ezt a Scoville-skálával mérik. A hivatalos Guinness World Record szerint átlagos csípőssége 1,569,300 SHU, melyet a Winthrop Egyetem 2013-ban végzett vizsgálata állapított meg. A legcsípősebb darab csípőssége 2,2 millió SHU volt. A hatás elképzeléséhez legyen elég annyi, hogy a szabványos paprikaspray 2,5-3 millió SHU erősségű, a legelterjedtebb magyar csípős erős paprikák pedig csupán az 5-10 ezres kategóriában mozognak. 

Aki érez magában némi rejtett mazohizmust, és megkínálná torkát a fájdalom és a szenvedés rágcsájával, az a Paqui oldalán még talán talál belőle 2200 forintnyi dollárért, plusz szállítás, ami körülbelül még ugyanennyi.