Több nagy értékű ingatlan is található a hazai piacon, a milliárdos árhoz közelítve rendkívül modern, ízléses, egyedi birtokot vásárolhatnak a tehetősek. Ez a Győrhöz közeli ajánlat viszont a klasszikus stílusa miatt lehet érdekes, gyakorlatilag a múlt egy darabját kaphatja meg, aki kifizeti a 950 millió forintos vételárat. 

950 millióért úgy élhetsz, mint a régi magyar hercegek 1

A 2400 négyzetméteres, háromszintes öttövényi kastély egy 22.000 négyzetméteres parkban található, és még Földváry Miklós báró építtette feleségének 1870-ben. Az úrilak – amelyet később kastéllyá bővítettek, ezután Földváry Miklós lánya, Földváry Valéria tulajdonába került, aki 1895-ben férjhez ment gróf Csáky Károlyhoz. Később a kastély magántulajdonba került, 2009-ben az épület újra megnyitotta kapuit és  kastélyszállóként a Chateau Földváry nevet kapta.

950 millióért úgy élhetsz, mint a régi magyar hercegek 2950 millióért úgy élhetsz, mint a régi magyar hercegek 3950 millióért úgy élhetsz, mint a régi magyar hercegek 4

Alkalmas rendezvények (esküvők, keresztelők, osztálytalálkozók, különféle fotózások) megszervezésére, szabadidős tevékenység eltöltésére, valamint hotelként is működhet.