10 ezer dollárt szeretett volna összegyűjteni egy hónap alatt az AiT okos íróasztalok magyar fejlesztője és gyártója, ám Marczali Tamás és csapata aligha számított arra, hogy az Indiegogo nevű közösségi finanszírozó oldalon indított kampányuk egy nap alatt eléri a kitűzött cél közel tízszeresét.

Mindenkinek a magyarok új okosasztala kell 1

Az egyelőre még csak prototípus állapotban létező asztalok iránt hatalmas az érdeklődés. De mit is tud ez a csodabútor? A motorikusan állítható magasságú asztallal a fejlesztők egészségesebbé szeretnék tenni a használóikat, emellett meg is könnyítenék az életüket. A bútor beépített levegőminőség-ellenőrző rendszerrel, vezeték nélküli mobiltöltővel, rejtett kábelekkel, beépített világítással, zárható fiókkal és még számos egyéb funkcióval rendelkezik, melyeket egy mobilalkalmazás segítségével lehet irányítani.

a videó a hirdetés után indul

Az asztal figyelmeztető rendszere szól, ha ideje például mozognunk egy kicsit, vagy éppen ráférne a helyiségre egy szellőztetés. Mindezeket persze nem adják olcsón: a Smart One basic kivitele a leginkább megfizethető a maga 449 dolláros akciós árával, míg a legdrágább változat a Phantom 1, mely már 1099 dollárba kerül.

Mindenkinek a magyarok új okosasztala kell 11

AiT Smart One

A tervek szerint a kiszállítás 2020 augusztusában kezdődhet.

Keresd az élet első osztályú pillanatait a Facebookon is, kövess bennünket!

Kövess minket a Facebook-on!