Kevesen tudják, de a német Brabus tuningcég nem csak ahhoz ért, hogy a gyári Mercedeseket gyorsabbá (meg néha lassabbá) alakítsa, hanem a vizes közegben is otthonosan mozog. 2017 óta egy díjnyertes finn hajóépítő vállalkozással, az Axopar Boats-cal összefogva elkezdték első közös projektjüket, melynek gyümölcse az idei évre érett be.

Nem csak Merciket, hajót is tuningol a Brabus 1

A Brabus Shadow 900 Black Ops Limited Edition kétféle kivitelben, tetővel és anélkül lesz elérhető. A hajót két 4,6 literes V8-as erőforrás hajtja majd, melyek egyenként 450 lóerős teljesítményre képesek. A fegyverszürke metálfényezésű gépek festése akár hat hétig is tarthat, ugyanis minden egyes munkafolyamatot kézzel végeznek a szakemberek.

Nem csak Merciket, hajót is tuningol a Brabus 19

A belteret a Brabus vörös motívumai teszik színesebbé, de a tuningcég logója a sportautós stílusban készült kormánykerékről is visszaköszön. A leggazdagabb felszereltségű hajókat különféle méretű képernyőkkel is felszerelik, melyekre mindenféle okoseszközzel csatlakozni lehet majd.

Nem csak Merciket, hajót is tuningol a Brabus 20

A tervek szerint a 38 láb (11,7 méter) hosszú sporthajót augusztustól lehet megvásárolni. A 60 csomós (111 km/órás) csúcssebességre képes vízi jármű ára nem ismert, ugyanis azt csak a komoly érdeklődőknek árulják el.