Stuart Shippee százados az amerikai légierőnél szolgál. Hazája szolgálata mellett érdekes hobbit választott: léggömböket ereget fel, és erről videót is készít. Itt nem a vásári lufikra kell gondolni, hanem komolyabb meteorológiai ballonokra. A férfi az első videósok között volt, akik ezt egy akciókamera segítségével fel is vették.

A ballon az űr határáig jutott, ahol a nagy belső és a csökkenő külső nyomás miatt kidurrant, az aljára felszerelt kamera pedig újra a talaj felé kezdett közeledni a gravitációnak köszönhetően. A földre visszatérő GoPrót egy GPS-nyomkövető használatával megtalálva a katona megosztotta a felvételeket YouTube-on.

Az első ballonos felvétel feltöltése óta már közel öt év eltelt, a századosra pedig rátalált a szerelem is. Mit sem sejtő barátnője kezét is így kérte meg: Marie Lisman úgy tudta, hogy egy érmét küldenek a levegőbe, ám a férfi kicserélte azt egy gyűrűre, amikor a nő nem figyelt.

Az egység sikeresen visszatért a földre, és a gyűrű is meglett egy kukoricás közepén. Marie ekkor rájött mindenre, és igent mondott párjának.