Rohamosan közeleg a Star Wars legújabb részének, a Skywalker korának december 19-i magyar premierje. A fél világ már tűkön ülve várja a napot, sokaknak már jegye is van a hajnali premierekre. A filmsorozat utolsó része körüli óriási felhajtásból az Adidas is szeretné lecsípni a saját részét, ezért előrukkoltak a Star Wars-ihletésű kollekciójukkal.

A termékek közül a leglátványosabb darabok a cipők, melyeken több mintázat is megjelenik, ezek mindegyikét az űropera szereplőihez igazították. Így kapott például Darth Vader egy fekete alapszínű, piros beütésekkel díszített sneakert, de Yoda cipője is jól néz ki a zöld és fehér árnyalatokkal.

Darth Vader és Yoda is kapott egy Adidas cipőt 2

Rajtuk kívül még az új részekben megjelenő Rey, R2D2, a rohamosztagosok és Leia hercegnő is kapott egy-egy mintázatot. Mindegyik cipő hátuljába a karakterre jellemző mondat is került, kivéve persze azokat, akik nem beszélnek, így a kék-fehér droid csipogására utaló jeleket ne keressük.

Darth Vader és Yoda is kapott egy Adidas cipőt 3

A cipők, pólók, illetve melegítőfelsők és nadrágok a mai naptól vásárolhatóak meg termékenként 30-130 dollár (9-39 ezer forint) közötti áron.

Darth Vader és Yoda is kapott egy Adidas cipőt 4