Az iPhone-ok egyedi átalakításával hírnevet szerző Caviar termékei a legdrágább új telefonok közé tartoznak. Nemrégiben az Apple-alapító Steve Jobs előtt tisztelegtek nem mindennapi módon, most azonban – ha lehet ilyet mondani ezen a szinten – még magasabbra tették a lécet.

Négy új telefonnal is előrukkoltak az oroszok. A kívülről átalakított készülékek az iPhone 11 Pro Discovery Solarius nevet kapták, és négy különféle, a Naprendszer ihlette motívummal díszítették őket. Mindegyik hátulján található egy mechanikus óra – úgy tűnik, hogy a képernyőn megnézni az időt már snassz ezen a szinten.

Fél kiló arannyal tuningolták fel az új iPhone-t 2

Fél kiló arannyal tuningolták fel az új iPhone-t 3

 

Közülük is kiemelkedik a fél kiló arannyal és 137 aprócska gyémánttal díszített Nap-verzió. Azért ne menjünk el szó nélkül a másik három telefon mellett sem, melyeket a Hold, a Mars és a meteroritok inspiráltak: mindegyik hátlapján, az órában található egy aprócska kődarab az említett égitestről.

a videó a hirdetés után indul
Az aranyozott iPhone 64 GB-os verziója 70 340 dollár (21,1 millió forint), míg az 512 GB-os Max változat 71 520 dollárba, azaz 21,4 millió forintba is kerülhet. Aki meg akarta volna vásárolni az első példányt, annak most várnia kell a következőre, ugyanis szinte azonnal elkelt a méregdrága készülék, de a kőzetdarabos okostelefonok még elérhetőek.
Fél kiló arannyal tuningolták fel az új iPhone-t 4
Fél kiló arannyal tuningolták fel az új iPhone-t 5