2018 óta működik együtt a McLaren és a OnePlus, a kínai okostelefon-gyártó óriásvállalat. A két cég korábban már előrukkolt egy közös termékkel, a OnePlus 6T Pro McLaren Edition készülékkel, de idén még magasabbra tették a lécet, és megalkották a 7T benzingőzzel átitatott változatát.

300 ezerért a tiéd lehet a legújabb McLaren 1

Az együttműködés eredményeként született második telefon komoly paraméterekkel bír. 256 GB-os háttértára mellé 12 GB RAM jár – ez a szám már számítógépek és laptopok esetén is megsüvegelendőnek számít, nemhogy okostelefonoknál. Az erőért a Qualcomm népszerű processzora, a Snapdragon 855 felel.

300 ezerért a tiéd lehet a legújabb McLaren 2

A külsőségekre is adtak a telefon készítői: a papajaszín mindenhol megtalálható, még a töltőkábel is a legendás autógyártó klasszikus színében tündököl. A hátlapon található mintázat a rá eső fénytől függően mindig másképp néz ki, ezzel téve egyedivé a készüléket.

300 ezerért a tiéd lehet a legújabb McLaren 3

Aki szeretné a telefont a karcolásoktól védeni, az vehet hozzá tokot is, melyet Alcantarából készítenek. A telefonjukért nyúlók így úgy érezhetik, mintha a McLaren Senna kormánykerekét fognák meg.

300 ezerért a tiéd lehet a legújabb McLaren 4

A készüléket Magyarországon 300 ezer forintért lehet megvásárolni.