A vezeték nélküli fejhallgatók korát éljük, ezek a kis kütyük általában pont rejtettségük miatt vonzóak, észrevétlenül simulnak bele a fülkagylókba, nincs bosszantó, összegubancolódott vezeték, csak diszkrét zenehallgatás.

Ezzel mindenképpen áldoznunk kell a hangminőségből, az apró méretű hangszórók nem képesek azt a magas minőséget hozni, mint a teljes fület takaró kivitelek. Utóbbiak viszont ormótlan méretűek, ha nincs is vezeték, a fejpánt miatt rengeteg helyet foglalnak.

Erre a kínzó problémára ad választ a Human Headphones, ami a fizikailag elérhető minimalizmust kínálja a témában. A két fekete “fülkagyló” rejtett pánttal akasztható fel, és már annyira egyszerű, és organikus a dizájn, hogy pont ettől fura.

Ha ezzel a fejhallgatóval szállsz villamosra, garantáltan mindenki megbámul 1

Ha valami csak úgy “lebeg” az ember arcán, az mindig garantáltan feltűnést kelt, így volt ez a Matrixban Morpheus napszemüvegével is

Mintha mesterséges fülek lennének a használón, aki akár 9 órán keresztül élvezheti a zenét egy feltöltéssel, és hangvezérléssel is állíthatja a hangerőt. Ha pedig rögtönzött buliba érkezik, akkor a két hangszóró összepattintásával hordozható hangszóróként is beválik a 75 ezer forintért árult, fülre akasztható zenedoboz.

Ha ezzel a fejhallgatóval szállsz villamosra, garantáltan mindenki megbámul 2Ha ezzel a fejhallgatóval szállsz villamosra, garantáltan mindenki megbámul 3Ha ezzel a fejhallgatóval szállsz villamosra, garantáltan mindenki megbámul 4Ha ezzel a fejhallgatóval szállsz villamosra, garantáltan mindenki megbámul 5