Rengetegen szeretik úgy berendezni az akváriumaikat, hogy a halak minél inkább úgy érezzék magukat és olyan környezetben éljenek, amilyen a természetes élőhelyükön is várná őket. Azonban a tökéletes körülményeket soha nem lehet elérni, hiába minden erőfeszítés.

Vannak, akik kevésbé törekednek ilyen eredményre. Aggodalomra semmi ok, ha tiszta, tágas és egészséges környezetben élnek a halak, akkor nem esik bántódásuk, és élvezni fogják az életet. Ekkor akár a saját ízlésünkre is formálhatjuk az életterüket, és minden egyes alkalommal mosolyt csalhatunk az arcunkra, amikor az akváriumra pillantunk.

Vajon a halak végigmennek a Super Mario első pályáján? 1

A Katamco nevű cég alapvetően nem akváriumi dísztárgyakkal foglalkozik, de a 3D-nyomtatásban utazó vállalat most egy olyan szettet dobott a piacra, ami elsősorban az akvarisztikáért és a számítógépes játékokért rajongókat célozza meg. A Super Mario-szett egy komplett szint a híres játékból, lépcsővel, várral, teknősökkel és a ki tudja, mit rejtő kérdőjelekkel együtt.

Vajon a halak végigmennek a Super Mario első pályáján? 2

A szett fő eleme, a kastély két méretben is kapható. Kisebb akváriumokhoz a 12,7 cm-es oldalhosszú verziót ajánlja a gyártó, a nagyobb változat minden oldala 20,3 cm-es. A sarkain tapadókorongok találhatóak, így egy ideig biztos a fenéken marad a halak búvóhelyéül szolgáló kastély.

Vajon a halak végigmennek a Super Mario első pályáján? 3

Jó szórakozást jelenthet a halak számára a zöld csatornarendszer is. A kis kopoltyúsok valóban máshol bukkannak fel, ha átmennek a vezetéken. A szett ára természetesen függ attól, hogy hány elemből rakjuk össze a pályát, az induló ár 15 dollár körül alakul.