Az Állítólag… egykori műsorvezetője, Adam Savage új műsorral  tér vissza a képernyőkre júniustól. A Savage Builds (Savage épít) című műsor várhatóan azt a szintet fogja hozni, amit korábban megszokhattunk a különleges filmes effektek szakértőjétől.

A nyolc epizódból álló minisorozatban Adam olyan őrületes dolgokat épít, melyeket szinte el sem tudunk képzelni, hogy a filmvásznon kívül is létezhetnek. Ilyen például a Vasember titánpáncélja, ami valóban repül, vagy a britek második világháborús tüzes kereke, ami végül soha nem került bevetésre.

Visszatér a képernyőkre mindenki kedvenc mítoszirtója 1

A Mátrix-trilógia és a Csillagok háborúja első, valamint második részének látványáért felelős szakember a sorozat elkészülése során számos szakemberrel dolgozott együtt, hogy a végeredmény a lehető legprofibb legyen. A munkálatok során többek között a Gyűrűk ura-filmek rendezője, Peter Jackson, a korábbi mítoszirtó Tory Belleci és Adam Steltzner, a NASA mérnöke is közreműködött.

Az ígéretes sorozatra még várni kell, csak júniusban kerül bemutatásra, de valószínűleg rövid időn belül magyar szinkronnal is megtekinthető lesz a Discovery Channelen.