Karkötő

Manapság már egyre népszerűbb lett karkötőt hordani a férfiak körében is, hiszen nemcsak vagányak és divatosak, azonban a Trendhim nevezetű, dán cég kínálata között rengeteg olyan termék is megtalálható, amit különböző, hasznos tevékenységekre lehet felhasználni. A két legnépszerűbb darab a hajó kötélből készült karkötő és a masszív, strapabíró paracordból készült karkötő.

Kevesen tudják azonban ezt a terméket más néven taktikai vagy túlélő karkötőnek is szokták nevezni, hiszen nemcsak, hogy 250 kilogramm teherbírású, azonban kibontva akár 3 méter hosszúságú is lehet az anyag.

Az áruház kínálata között rengeteg színű termék megtalálható, hiszen a narancsságra színtől kezdve a feketén át egészen a khaki zöldig minden fajta megtalálható. A paracord karkötőt rengetegen kedvelik, hiszen olyan hasznos tevékenységekre is fel lehet használni, mint például kutyapóráz, sátor rögzítés vagy akár egy autós túra alkalmával függőágyként is remekül szolgál.

Aki nem kedveli a vagányabb, sportosabb karkötőket rengeteg bőrből vagy gyöngyből készült darab közül tud válogatni, amik remekül passzolnak mind egy elegánsabb, mind egy hétköznapibb öltözethez.
Négy vagány kiegészítő férfiaknak (X) 1

Pénztárca

Egy nagyszerűen kialakított, bőr pénztárcának minden férfi hasznát veszi, hiszen nemcsak, hogy szép, azonban rengetegszer  fel lehet használni a mindennapokban.

A cég a bőr termékek gyártására specializálódott, ezáltal minden terméket kizárólag prémium minőségű marhabőről gyártanak, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy minden termékre két év teljes körű garanciát biztosít a cég.

Minden megrendelt kiegészítőt legkésőbb öt munkanapon belül ingyenesen kiszállítanak ezen kívül pedig az összes termékre 365 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosít a cég.

Négy vagány kiegészítő férfiaknak (X) 2

Csokornyakkendő

Természetesen attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel öltönyt vagy olyan elegáns ruházatot, amihez egy csokornyakkendő vagy egy klasszikus nyakkendő kiváló kiegészítő. Azonban fontos tudni, hogy manapság rengeteg férfi hord csokornyakkendőt hétköznapibb ruházattal, hiszen egy fehér inggel, sötétebb nadrággal és egy elegánsabb stílusú cipővel tökéletes benyomást kelt. A webshopban a klasszikusabb, egyszerűbb csokornyakkendőktől kezdve egészen a bohémabb, egyedibb darabokig minden fajta megtalálható. Egy érdekesség a kiegészítőről, amit kevesen tudnak, hogy a csokornyakkendő alakja az 1870-es évek óta nemi gazán változott valamit, kizárólag felhelyezésének módja.

Négy vagány kiegészítő férfiaknak (X) 3

Táska

Minden embernek szüksége van egy olyan táskára, ami praktikusan pakolható, minden holmi elfér benne és teljes mértékben kényelmes viselet közben, hiszen ezzel megelőzhetjük az esetlegesen felmerülő hát problémákat.

A hátizsákokon kívül oldaltáskák, sporttáskák, utazótáskák és neszeszerek is megtalálhatóak a kínálat között, így biztosan mindenki talál magának valót.

A táskákat is kiváló minőségű marhabőrből gyártják, amik biztosan teljes mértékben bírják a mindennapos gyűrődést.

Négy vagány kiegészítő férfiaknak (X) 4

Kapcsolódó címkék: kiegészítők