Annak ellenére, hogy sok konkrétumot azóta sem árultak el róla, már tavaly decemberben megnyitották a várólistát azok számára, akik elsőbbséggel akarják előrendelni az első tisztán elektromos hajtású Range Rovert.

Jóval több mint 500 lóerős csúcsteljesítményre számítanak a Range Rover Electrictől, ami már a hivatalos bemutatója előtt nagy visszhangot keltett, noha a márka „legcsendesebb és legkifinomultabb” modelljeként harangozták be. Az elmúlt hónapokban több mint 38 ezer vásárló iratkozott fel a várólistára – írja az Electrek.

Brutális várólista: kígyózik a sor a villany-SUV-ért 2

Fotó: Land Rover

Ez a szám 137 százalékkal több, mint volt februárban, amikor még „csak” 16 ezren jelezték előzetes vásárlási szándékukat. A Jaguar Land Rover szerint a fokozott érdeklődés annak is köszönhető, hogy a márka közösségi felületein több mint 186 millió emberhez jutott el az elektromos prémium-SUV híre.

Pedig csak áprilisban mutatták meg először teljes egészében a Range Rover Electric prototípusát, miután extrém, hideg időjárási körülmények között tesztelték az Északi-sarkkörön. A hivatalos premierre várhatóan az év végén kerül sor.

Brutális várólista: kígyózik a sor a villany-SUV-ért 3

Fotó: Land Rover