A helyszín a Fekete-tenger partja, egy üdülőfalu Oroszországban. Az áldozat egy BMW E60-as, amit valamiért terepjárónak képzeltek a helyi hírek szerint igencsak részeg utasok. A hullámok között csapatva akartak pár jó fotót készíteni, természetesen a strandon, ahova eleve tilos volt behajtani. 

Végül a fotózás a homokba szorulva ért véget, és szerencséjük, hogy arra járt egy UAZ, ami ki tudta menteni a bajor technikát szorult helyzetéből. Így is elég sokáig áztatta a sós víz, ami azért nem tett jót az alkatrészeknek. 

Az esetet többen levideózták, a hatóság pedig már a helyszínen intézkedett, és a többszörös szabálysértés miatt bevonták az ittas sofőr jogosítványát. De talán a fotók látványosak lettek. 

Víz az utastérben? Nem jó jel!

Ha a kocsit az ajtók alsó vonalánál mélyebb vízbe mártjuk, a súlyából annyit veszít, hogy a víz be fog szivárogni az utastérbe. Az ajtótömítések mellett is, a pedálzat, a kormány résein át, végül a szellőzés nyílásain át.

És a karosszéria réseibe is beszivárog, felönti a küszöböt és az összes, lemezek közti hézagot. Az elektronikai egységeknek, rádiónak, navigációnak, kis villanymotoroknak pedig valószínűleg mind végük lesz, ha vízbe merülnek.