Szokatlan látvány fogadta a michigani rendőröket Ann Arbor városában (USA), amikor április 26-án, helyi idő szerint a péntek hajnali órákban egy balesethez riasztották őket. Mire megérkeztek a helyszínre, négy nő kászálódott ki a törött Dodge Chargerből, ami szinte függőleges helyzetben akadt fenn egy „Parkolni tilos” feliratú táblán – írja a Carscoops.

A rendőrség a nyomozás során arra a következtetésre jutott, hogy a 24 éves nő, aki ittasan ült a volán mögé, a megengedettnél gyorsabban hajtott, majd egy nagyobb oszlop rögzítőkábelére hajtott rá, ami megdobta az autót – a végkimenetel pedig ismert. Személyi sérülés nem történt, ráadásul a Dodge sincs tragikusan rossz állapotban, legalábbis a körülményekhez képest.

A nő azonban komolyan megütheti a bokáját, és nemcsak amiatt, mert az autót, amit összetört, a Hertztől kölcsönözte. A vérében 0,17 százalékos alkoholszintet mértek, ami az államban megengedett maximum érték kétszerese. Ennek következményeként pénzbírságot szabhatnak ki rá, sőt, az sem kizárt, hogy egy évre elveszik a jogosítványát, vagy 180 napnyi szabadságvesztésre ítélik.