Redon Dietzmann egy motoros-videós, aki a Gixxer Brah YouTube-csatornát kezeli, és most egyik mutatványa miatt két hét börtönre és összesen 2300 dollár bírságra ítélték gyorshajtásért.

Ügye még egy fedélzeti kamerás videóval indult, amiben az látható, hogy Colorado Springsből Denver városába húsz perc alatt ér át, nyaktörő tempóban, elérve a 278 km/órás tempót. A feltöltést követően a helyi rendőrség keresni kezdte, de egész Texas államig kellett menniük, mire sikerült utolérni az ámokfutó motorost.

Végül sikerült bíróság elé állítani, ahol ügyvédjének sikerült alkut kötnie a vád képviselőivel, és a legtöbb súlyos vádat (közveszélyes vezetés, illegális közúti versenyzés) ejtették, csak a gyorshajtás ténye miatt ítélték el. Ezzel a 14 nap börtön mellett kapott 12 büntetőpontot a jogosítványára, ami annyit jelent, hogy Colorado állam területén egy évig tilos számára a motorozás. Bár egy ügyvédje Dietzmann nevében bocsánatot kért a bíróságtól és a coloradóiaktól, a motoros nem szólalt meg a meghallgatáson.

A férfit azért nem vágja földhöz az ítélet, sőt a végén jól jött ki anyagilag az életveszélyes mutatványból. Oldalán saját grafikával, a róla szóló körözési plakáttal ellátott pólókat árult, amelyek szépen fogytak, valamint YouTube-csatornája is 25 ezer új feliratkozóval bővült az ügy kirobbanása óta.