Az AM General katonai Humvee első generációját extrém terepre tervezték, de ahogy a fotók is mutatják, még ezt is lehet tovább fokozni. Ezt a példányt hernyótalpakkal dobták fel, ami a megjelenésen mindenképp emelt pár szintet. 

Íme egy amerikai gépszörny, amivel bárhova elindulhatsz 1

Ez a kiegészítő nem minden esetben előny, de az biztos, hogy a megkurtított karosszériával, az A oszlopra kivezetett snorkel légszűrővel és a tetőre szerelt géppuskával a megszokottnál is látványosabb az összhatás. 

Íme egy amerikai gépszörny, amivel bárhova elindulhatsz 2

Ezekkel a kiegészítőkkel akár több méter mély víz sem akadály, az autó könnyedén tud közlekedni a mederben, ilyenkor inkább a személyzet levegőhöz jutása a kérdés.

Hummer H1

A Humvee, hivatalos nevén High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle (HMMWV) az Amerikai Egyesült Államok hadseregének ikonikus katonai járműve, amelyet eredetileg az 1980-as években fejlesztettek ki. Gyártását az AM General kezdte meg 1984-ben, és a jármű gyorsan alapvető elemévé vált az amerikai és számos más nemzet haderejének.

Az első civil verzió, a Hummer H1 1992-ben került piacra, amely megőrizte a katonai változat robusztus kialakítását és terepjáró képességeit, a Hummer H1 gyártása 2006-ban ért véget, a Hummer márka iránti kereslet csökkenésével és a General Motors általi márkastratégiai átalakításokkal összefüggésben.

A hajtásról egy megbízható, 6,5 literes, V8-as dízelmotor gondoskodik, amihez háromsebességes, automata sebességváltó társul. Az autó érdekessége, hogy új gazdát keres, április elején kerül majd kalapács alá a Mecum aukcióján Houstonban. 

A másik véglet ez a hatkerekű Hummer. Teljesen használhatatlan, sőt haszontalan, mégis nehéz azt mondani, hogy nem mennénk vele egy kört megfelelően sík aszfalton.