Felfegyverkezve elkövetett garázdaság, rongálás és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Kiskőrösi Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki a közlemény szerint tavaly november 1-jén vasvillával jelent meg egy keceli háznál, hogy elégtételt vegyen, amiért azt terjesztették róla, hogy megcsalja a feleségét.

A vasvillával betörte a ház előtt parkoló autó első szélvédőjét és jobb hátsó ablakát, majd kiszúrta a jobb hátsó kerekét.

Ennek láttán két férfi, az autó tulajdonosa és a vádlott által keresett férfi szaladt ki a házból, aztán a köztük kialakult szóváltás során az elkövető a vasvilla nyelével mindkettőjüket megütötte egyszer. Az ütések következtében mindkét sértett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett el. „Közösségellenes és erőszakos magatartásáról” megállapították, hogy alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

Pletykáltak róla, vasvillával állt bosszút egy autón 1

Fotó: Magyarország Ügyészsége

Pletykáltak róla, vasvillával állt bosszút egy autón 2

Fotó: Magyarország Ügyészsége

Az ügyészség a vasvillás konfliktusrendezővel szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.