Bebizonyítjuk, milyen előnyökkel jár, ha nem cserélsz téli abroncsra, amikor itt az ideje. Ha kérdés lenne, akkor igen, most van itt az ideje!

Harmatgyenge az autód, de csapatnál?

Hagyd fent a nyári gumit, és meglátod, hogy soha nem volt még ilyen könnyű keresztbe rakni a kanyarban. Mondjuk az nem biztos, hogy időben meg is tudsz majd állni, vagy újra egyenesbe tenni a vasat, de a csattanás előtt Ken Blocknak érezheted magad.

Szerveiddel szeretnél segíteni?

Szerveiddel szeretnél segíteni azoknak, akik a donorvárólistán vannak? Nincs más dolgod, mint nyári gumikkal autózni télen és potenciálisan megnő az esélyed arra, hogy valamelyik szerved másban éljen tovább. Nemes gesztus…

 

Támogatni akarod a hazai kisvállalkozókat?

Van egy nagyon jó karosszériás a városban, akiről tudod, hogy pont meg van szorulva, de kölcsönkérni nem akar. Te vagy az ő embere, hiszen ha nem használsz téli gumit, minden esélyed megvan rá, hogy a tél folyamán többször is neki fogsz koccanni dolgoknak, szóval lesz munkája bőven.

 

Szereted ha feltorlódik mögötted a kocsisor?

Villognak, dudálnak rád, mert a szembejövő erős forgalom miatt senki nem tud megelőzni? Akkor ne rakj fel télen téli abroncsot, és amikor csúszik az út, garantáltan te leszel az, aki elöl autózik.

 

Meguntad a munkád, és szeretnéd, ha a folyamatos késések miatt kirúgnának?

A nem megfelelő abroncs ezt is megoldja helyetted, hiszen mikor reggel kiállnál az éjszaka lefagyott parkolóból, lesznek gondjaid, hidd el. Főleg ha a hókotró egy kisebb töltést is húzott az autód mögé.

5 indok, amiért hülyeség a téli gumi 2