Szürreális jelenetet szúrt ki Szegeden a Szeged365.hu. Lerobbant autó épp előfordul néha a Csillag tér környékén, de ilyen ritkaság, amit egy csapat kamasz tol, már érdekességszámba megy. Beálltak kicsik és nagyok, és könnyedén lendítették előre a nagyjából 1,5 tonnás olasz különlegességet.

Arról nincs hír, hogy mi okozta a V12-es motorral szerelt Lamborghini Aventador SV Roadster megállását, de remélhetőleg a tulaj a javítás után megjutalmazza a segítőkész srácokat egy élményautózással. 

Ami tényleg élmény lehet, ha életre kel a technika, mert ez a típus még Lamborghini-szinten is különleges. Motorja 6,5 literes, szívó V12-es, melynek teljesítményét 750 lóerőre duzzasztották. Álló helyzetből 100 km/órás tempóra 2,9 másodperc alatt gyorsul, a végsebessége 350 km/óra. Az ötszáz példányban gyártott hiperautó utolsó példányáért kicsit kevesebb mint 175 millió forintot kértek, így nehezen elképzelhető, hogy akad Aventador SV Roadster százmillió forint alatt, működő motorral.

Nyáron szintén a Szeged365.hu írta meg, hogy helyieknek kellett járművet tolni, igaz, akkor egy lerobbant trolit mentettek meg összefogással a szegediek.