Hiába az Audi RS Q8 közeli rokona, a Lamborghini Urus esetén minden téren magasabban van a mérce. A töréskár javításánál is vastagabban fog a ceruza, amit ez az amerikai eset is jól mutat. Egy autók bérbeadásával foglalkozó cég, a Gotham Dream Cars flottájában állt szolgálatba a felvételen látható vörös szuper-SUV, a bérlő egy hónapig akarta élvezni az olasz nehézsúlyú sportos különlegességet, de csak két óráig tartott a kaland. 

Oldalról lezúzták a kocsiját, amíg a pirosnál várt, két ajtó, visszapillantó tükör, küszöb sérült, de nem mondható javíthatatlannak az állapota. Viszont hiába készült ebből a típusból több mint 20 ezer darab, cserealkatrészeket találni nem egyszerű, főleg a bontottakra vadászva. 

A cég ügyvezetője, Rob Ferretti megosztotta a történetét, és elmonda, hogy szinte lehetetlen utasoldali ajtót találni bontottat a típushoz. Igen, mindenki a maga szintjén nyomorog, egy hét alatt akarták visszaállítani a forgalomba az Urust, de két hét múltán sem tudták még elkezdeni a munkát. 

22 millió forintért javítják ki ezt az enyhének tűnő töréskárt, de az autó sem akármilyen 1

A munkát, ami gyári alkatrészekkel komoly összeget fog felemészteni, csak az alkatrészek ára 36 292 dollár (13 millió forint), amire jön 9487 dollárnyi (3,4 millió forint) lakatos munka. Ebben nincs benne a fényezés díja és a festék ára, amivel már adókkal együtt 62 027 dollár (22 millió forint) a végösszeg.