Kaliforniában akad pár komoly autógyűjtő, elég csak Jay Leno 180 darabból álló flottájára gondolni. Ám nem ő az egyetlen, és a Los Angeles-i repülőtéren készült videó alapján valaki komoly adag hiperautóval bővítette saját gyűjteményét.

Ez persze csak feltételezés, pontos információ nincs a tulajdonosról, de maga a látvány már annyira egyedülálló, hogy beindítja a fantáziát.

Mert ilyen autóból egyet is ritkán lát az ember, ilyen tömegben pedig legfeljebb egzotikus találkozókon fordulnak elő. 

13 darab, lazán, fóliával letakart ritka típust fedeztek fel a reptér egyik eldugott sarkában, és a Carscoops.com becslései szerint az autók összértéke eléri az 50 millió dollárt, vagyis a 18 milliárd forintot. 

Ez a krémek krémje, a ritka autókból készült különleges kivitelek, már az első sorban ott egy McLaren Speedtail, egy fekete Porsche 918 Spyder társaságában. Egyedi, változó árnyalatú fényezéssel látható a McLaren Sabre, a modernizált veteránokat pedig egy Porsche 911 képviseli, amit a Gunther Werks épített.

Folytatódik a sor a Lamborghini Centenarióval, de van itt Pagani Huayra BC, Ferrari LaFerrari, Ford GT, két Koenigsegg Regera, egy Koenigsegg Agera RS, a mindent vivő ász, a Bugatti Chiron, valamint egy Aston Martin One-77. 

Valaki bevásárolt: 18 milliárdot érő flotta áll egy reptéren 1

Ebből a készletből nehéz lenne választani, a pontos árak természetesen nem ismertek, de egyiket sem mérik egymilliárd alatt, az extrákat gazdagon szórva itt pár százezer helyett pár tízmillió ugrik rá a vételárra.