A Brands Hatch-i versenypályáról tartott Goodwood felé, amikor felborult egy autószállító az Egyesült Királyságban – a baleset kifejletéről videó is készült, ami azért érdekes, mert több szupersportkocsit, köztük egy Ferrari F430-at, egy Audi R8-at, valamint egy Lamborghini Aventadort is szállítottak a pótkocsin, ami különvált a teherautótól, eltorlaszolva ezzel az utat.

Személyi sérülés viszont nem történt, az autószállító sofőrje pedig egy kellemetlen balesetet előzött meg azzal, hogy felborult – tudatta közleményében az Everyman Racing. A sportautókat birtokló és bérbeadó cég tájékoztatásának azonban ellentmondanak a KentLive információi: a helyi portál úgy tudja, a baleset után a sofőr könnyű sérülésekkel jelentkezett a rendőrségen.

A több mint 300 autóból álló flottájának darabjait folyamatosan bérbe adja pályanapok, illetve más motorsport-vonatkozású események apropóján az Everyman Racing. A baleset után kiadott közleményében úgy fogalmazott a vállalat a közösségi médiában, hogy bár sok autó megsérült, továbbra is „több mint 200 szuperautó közül lehet választani”, a történtek pedig a tervezett goodwoodi eseményt sem érintik.

A message from Everyman 📝 #everymanracing

Közzétette: Everyman Racing Driving Experiences – 2023. augusztus 24., csütörtök

Talán a fent említett modelleknél is rosszabbul járt az a Bentley, ami az autószállítóról az út szélére borult, ráadásul fejjel lefelé. Megsérült egy narancssárga Aston Martin és egy R35-ös generációjú Nissan GT-R is. Eddig ugyan nem számszerűsítették, de a képek alapján jelentős anyagi kár keletkezett.