Sam Albert projektjéről írtunk már korábban. Ő az a kissé megszállott, technikai részletekért rajongó raliversenyző, aki saját maga építette meg autóját. Az alapot adó Subaru Impreza WRX STi-ből kidobta a gyári turbós bokszermotort, hogy tesztelhessen egy vadabb elképzelést. 

Olyan kategóriában indul, ahol a 4,5 liter alatti szívómotorokra nem vonatkozik a teljesítménykorlátozás, ezért a turbós helyett a Ferrari-blokk észszerű opció. Esetünkben egy 4,3 literes F136 IB kódjelű V8-asról van szó, ami a Californiából származik. 

Előnye az olasz V8-asnak az alacsonyabb fordulaton elérhető nagyobb nyomaték, a japán motor magasabb fordulatszámon élt igazán, a Ferrari motorja egyenletesebben adja le a teljesítményt. Hátránya a nagyobb tömeg és a tömegelosztás eltolása a frontrész felé, ami még tovább növeli a konstrukció alulkormányzottsági hajlamát.

453 lóerő és 458 Nm nyomaték áll rendelkezésre, és ekkora erőt hatékonyan a talajra vinni nem kis kihívás. Az első próbák során sikerült kitörni a jobb hátsó kereket már a rajtnál, de a motor viszont jól teljesített a teszteken, és ma már üzembiztos a technika, amit ezen a 360 fokos kamerával készült felvételen is jól láthatunk és hallhatunk.