Pakisztánban üzemel egy érdekes tuningműhely, ahol másolatokat készítenek. Ez nem újdonság, a világ minden pontján találunk ilyet, a gyári Pontiac Fierók java már Ferrari-bőrben él, de a Toyota MR2 második generációjából is sok került a kés alá. 

A hely különlegessége, hogy szinte mindegy az alany, nem kell kupénak, hátsókerék-hajtásúnak sem lennie ahhoz, hogy Ford Mustang szülessen belőle. Mert ha van szaktudás, és elég önbizalom, akkor bármi lehetséges! 

Valószínűleg ez a jelmondata Kamran Rashidnak, aki az SBC Modifier lemezmágusa. Lehetne cikizni, hogy mennyire aránytalan a végeredmény, de végső soron ő tényleg kihozza a maximumot a helyzetből, az élet neki citromot kínált, és csinált belőle limonádét. 

Bármiből épít neked egy Mustangot ez a vasmunkához értő szaki 1

Ebből épült a Mustang

Esetünkben egy négyajtós Kia Spectra a citrom, amit sikerült addig vágni, faragni, hegeszteni, kalapálni, hogy végül LSD-stílusú ajtókkal felszerelt Ford Mustang lett belőle. Avatott szemeket nem ver át, de Pakisztán útjain garantáltan feltűnést kelt.

Sőt nagyobbat is mertek álmodni ennél, már készül a Rolls-Royce-másolat is, amiből remélhetőleg nem marad ki a csillagos eget mintázó, világító tetőkárpit.