A Lamborghini sokat puhult a használhatóságot tekintve az 1980-as évek óta. Akkoriban álomszerű karosszéria volt hordónyi gumikkal, egy bitang V12-es motorral, lehúzhatatlan ablakokkal, mindennemű ergonómia és kényelem figyelmen kívül hagyásával. 

Ma már van a palettájukon szabadidő-autó is, ami tényleg egy átcímkézett Audi, de azért vannak dolgok, amikből nem engednek az olaszok. Ilyen a pohártartó, amit egy Huracán, Aventador esetén nem kap alapáron a tulajdonos. Komoly árat kell érte fizetni.

Az egyetlen pohár tárolására alkalmas, műszerfalból előcsalogatható eszközért a tulajdonosok által megosztott videók szerint 1000 dollárt is elkér a gyár. Vagyis a filléres műanyagért kérnek 345 ezer forintot, ami kétségkívül aprópénz egy használtan is 70-80 millió forintért kínált típusért. A megoldás elegáns, de a működése nem mindig hibátlan, ahogy a fenti videó is mutatja.

Persze vannak utángyártott megoldások is, különféle egyéb konzolokkal összekötött pohártartó várja, hogy a Lamborghini-tulajdonosok adják ki értük féltve őrzött dollárjaikat. Igaz, van aki egyszerűen lehúzza a cipőjét, és abba tolja bele a flakont, vagy direkt visz magával mindig egy utast, aki élvezheti az olasz gépet, és foghatja a poharat közben.

Árnyékolóval kombinált pohártartó oldja meg a problémát (Attivo Design)