Börtönben csücsül egy floridai nő, miután ittasan ült a Nissan volánja mögé, és 80 km/órás sebességgel száguldozott a Smyrna Dunes Park nevű tengerparton. Több család és kutyáik közvetlen közelében suhant el – a rend kedvéért jegyezzük meg: ez egy kutyabarát strand –, egy gyereket majdnem el is gázolt.

Az illetékes hatóságok közleménye szerint a 26 éves orlandói nő vérében közel kétszer annyi alkoholt találtak, mint amennyi engedélyezett. Személyi sérülés nem történt, viszont az ámokfutás a vízben végződött, így az egyelőre kérdéses, milyen károkat szenvedett el a szabadidő-autó.

a videó a hirdetés után indul

„Én voltam a sofőr, és valahogy megállítottak minket, majd azt mondták, majdnem elütöttünk egy gyereket” – mondta a seriffhivatal munkatársainak az elkövető, Sarah Ramsammy, akinek szavait a Carscoops idézte. „Nem gondolnám, hogy ezt tettük volna, de ezt mondták nekünk” – tette hozzá a nő.

Légi felvételek is készültek a vízben rekedt Nissanról, miközben Ramsammy és utasa már a rendőrökkel konzultált. A két nő azt állította, csak meg akartak fordulni, de a tömeg megállította őket.

Nem a tengerparti ittas száguldozás az egyetlen, ami miatt Ramsammynek felelnie kell: azért is beidézik majd, mert figyelmen kívül hagyott egy forgalomirányító eszközt.