A gyerekek, milliárdok és közösségi média szentháromságából ritka furcsa dolgok születnek. A kellemetlenül figyelemre vágyó, kellemesen gazdag szülők gyakran gyerekeikből csinálnak cirkuszi látványosságot, és így gyűjtik a lájkokat. 

Egy török milliárdos például hároméves fiával játssza ezt, a srácot már egy Ferrari SF90 volánja mögé ültette, hogy a gyerek azzal égesse a gumit, és rajzoljon csíkokat az aszfaltra. Gyerekülésben, átalakított gázpedállal sikerült a trükk, de jogos a kérdés: vajon egy sima gokart nem lenne jobb első lépés a versenysport felé? Természetesen azzal is rendelkezik a család, és az ovis használja is, de jó sok elérést, és népszerű videót abból nehéz kreálni. Ellenben a Ferrarival.

Egy új Mercedes G-osztályt kapott ajándékba a szomorú ötéves kislány 1

Ezt emelte új szintre egy maláj üzletasszony, Farhana Zahra. Vagyonáról ismeri az egész ország, a családi ügyeket pedig közösségi oldalaikon közvetítik. Így a TikTokról lehet tudni azt is, hogy ötéves lánya, Fatima rövid betegség után nem akart iskolába járni, és csak akkor volt hajlandó tanulásra adni a fejét, ha kap egy lehetőleg zöld Mercedest, vagy BMW-t. 

Több se kellett, születésnapjára meglett a Mercedes G-osztály, amit természetesen látványos ünnepség keretében adtak át. 

https://www.tiktok.com/@farhanazahra91/video/7220037965295193350?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6895729533551838726