Köztudott Cristiano Ronaldóról, hogy nem veti meg a drága autókat, gyűjteménye pedig kedvese, Georgina Rodríguez jóvoltából tovább bővült az ünnepek alatt. Mint arról a Daily Mail beszámolt, a jelenleg klub nélkül klasszis labdarúgó egy Rolls-Royce Dawnt kapott karácsonyra, melynek értéke 250 ezer font, átszámítva több mint 113 millió forint.

Még épp időben adhatták le a rendelést a luxuskabrióra, melyről az év első felében derült ki, hogy kikerül a Rolls-Royce kínálatából. A 6,6 literes, V12-es motorral szerelt Dawn a 2015-ös Frankfurti Autószalonon mutatkozott be, melyet 563 lóerős teljesítménnyel és 780 Nm-es nyomatékkal kínáltak. A végsebessége 250 km/óra, míg 0-ról 100-ra 4,9 másodperc alatt gyorsul.

Ronaldo az ünnepekre hazatért a családjához, miután Portugália a katari labdarúgó-világbajnokságon a negyeddöntőben búcsúzott. Sajtóértesülések szerint a 37 éves futballista – aki viharos körülmények között távozott a Manchester Unitedtól – a szaúd-arábiai Al-Nassr egyesülethez szerződhet. A Marca úgy tudja, Ronaldo egészen 2025-ig szólhat írhat alá, évi 173 millió fontért, vagyis nagyjából 80 milliárd forintért.