A furcsa tematikus videós csatornák sorában akadnak hajmeresztő találatok. Vannak igazi ínyencfalatok a technika mélységeibe merülő rajongóknak, itt van például a japán csatorna, ahol kizárólag a különféle ablaktörlők tesztjeit láthatjuk, mérnöki pontossággal kivitelezve:

Mások inkább a kattintásra mennek rá, és Ázsiában már annyian próbálkoznak, hogy a rengeteg ötletből egyvalami biztos betalál. 

Mert ki gondolta volna, hogy szűk helyen forgolódó autósokra lesznek vevők az emberek? Erre valószínűleg egy tévés producer sem adott volna pénzt, de a recept mégis működik. 

A 2021-es alapítású DrivingSkill (vezetési tudás) videós csatorna csak erre épít. Kínai készítői szűk helyi utakon fordulnak meg, árokba esnek félig, valamint a való életben teljesen használhatatlan, mégis komolyan előadott módszereket mutatnak be a szabadulásra. 

Itt van például a legkomolyabb nézettséget elérő videójuk, ahol egy szakadék szélén oda-vissza araszolgató autós mutat be egy teljes fordulót. 

Ha téved pár centit, ránézésre a biztos halál várja, de egy másik szemszögből jól látszik, hogy szó sincs végtelen zuhanásról. Ez egy hajtűkanyar előtti rész, legfeljebb némi töréskárt kockáztat a bemutatóval:

A sikeres trükk óta egyre hajmeresztőbb helyzeteket mutatnak be, olyanokat, amibe autós sosem kerül, egyszerűen nincs ilyen élethelyzet. Mégis az általuk tálalt megoldás fifikásnak tűnik, és kisebb csúsztatásokkal végül mindig sikerül kiszabadulni a szorult helyzetből.

Itt például keresztbe állnak egy korlát nélküli betonhídon, és végül kötelekkel, emelővel ügyeskedik vissza az autót: 

Van még kerékcsere emelő nélkül, de ez már tényleg komédia, kell mellé a pattogatott kukorica.