A témát Justin Bieber adja, de a történetet most Jay Leno indítja. Jay Leno a világ legelhivatottabb autórajongója, az amerikai tévés sztár gyűjteménye gyakorlatilag maga a közlekedés élő, működő történelme. Tényleg minden volt már a birtokában, a gőzautóktól kezdve a legmodernebb elektromos típusokig.

Egy valamit sosem birtokolt, méghozzá Ferrarit. Elmondása szerint az olaszok hisztis hozzáállása, a kereskedők viselkedése, a vevőkhöz való viszony miatt nem éri meg Ferrarit birtokolni, pedig amúgy nagyszerű autóknak tartja őket. 

Az olaszok különc szabályai (több belépő szintű Ferrari vásárlása a feltétel egy csúcsmodell megvételéhez), az eredetiségre vonatkozó szigorú előírások visszatartották Jay Lenót a vásárlástól, és most Justin Bieber is megtapasztalhatta, hogy a Ferrari nem beszél a levegőbe.  

Berágott a Ferrari, Justin Bieber nem kap tőlük több autót 1

Egy spanyol lap, a Marca értesülései szerint a világhírű énekes már tiltólistára került, vagyis közvetlenül a Ferrari neki nem ad el autót.  Az énekes akkor szerezte az első rossz pontokat, amikor átalakíttatta a 2011-es Ferrari 458 Italia F1 Editionját a sztárműhelynek számító West Coast Customs szakembereivel.

Berágott a Ferrari, Justin Bieber nem kap tőlük több autót 2

Később még egy lapáttal rátett a helyzetére, mert elárvereztette a 458-ast, a Ferrari tájékoztatása nélkül. Az információk szerint az olasz márka az amerikai vevőkkel szigorú megállapodást köt, amely elővásárlási jogot biztosít nekik a kocsikra.

Vélhetően azért nem szakad meg Justin Bieber szíve, és ha akarja, megoldja a Ferrarik beszerzését. Sőt, mivel hivatalos megerősítés egyik féltől sem érkezett, még az is megeshet, hogy szó sincs tiltólistáról, a Carscoops.com írása szerint életszerűtlen, hogy a gyűjtőnek épp nem nevezhető, mondhatni “mezei” Ferrari-tulajdonossal ilyen kiemelt módon foglalkozzanak a Ferrarinál.

Mennyire lehet igaz a hír? Letiltották Biebert a Ferrarikról?
Könnyen lehet, az olaszok nem viccelnek
54% (1602)
Kacsa az egész
46% (1387)