Az Egyesült Államok tényleg minden ízében az ellentmondások, és túlzások hazája. Egyszerre élnek egymás mellett a hipermodern villanyautók és a füstokádó, dízelfurgonok, amelyek harcába most egy kerékpáros is belekeveredett.

A helyi dízelesek között akad pár étetlen sofőr, akik örömmel lefüstölik a nekik nem tetsző közlekedőket. Ehhez persze kell némi módosítás a gyári technikákon, a kormosra tuningolt dízelfurgonok tulajdonosai, a “rolling coal” stílus képviselői.

A most felkapott videón a texasi  Kevin Soucie látható, ahogy Ford Super Duty furgonjával alaposan bekormol egy kerékpárost.

a videó a hirdetés után indul

Akciója sokak felháborodását kiváltotta, egy bringáscsoport egyenesen az elkövető munkahelyének, egy autószerelő műhelynek a bojkottjára szólított fel. Erre a koromhős is felháborodott: karaktergyilkosságot emlegetett az ügy kapcsán és hozzátette, szerinte nem helyénvaló, hogy egy közösséget és annak tagjait a személyes cselekedete miatt hurcolnak meg.

Amellett, hogy pofátlanság, ez a kormolós akció még veszélyes is. A kivitelezéshez közel kell menni a bringáshoz, és ez magában hordozza a balesetveszélyt. 2021-ben egy hasonló akció csúnya balesettel végződött, akkor a furgon 16 éves vezetője hat kerékpárost ütött el, többen komoly sérülésekkel kerültek kórházba.

Kiakadtak a netezők a bringást poénból lefüstölő dízeles sofőrre 1