Lehet, hogy eladási rekordokat dönt a Tesla, de mellette éli új reneszánszát az amerikai V8-as. Az utóbbi években minden eddiginél erősebb izomautókat dobtak piacra, több gyári verzió is hozta a 7-800 lóerőt, többéves garanciával, a szalonból megvásárolva. 

Sőt, átlagos családi autók is kaptak a jóból, a Jeep Grand Cherokee például egy 707 lóerős blokkot kapott, amivel alapból brutális lett az összhatás. A Trackhawk névre keresztelt szörnyeteg 3,5 másodperc alatt gyorsul 96 km/órára, és 34,8 méteren áll meg onnan, végsebessége 290 km/óra. 

Több mint elég, de volt, aki nem gondolta így, és a kompresszoros V8-assal szerelt konstrukciót még tovább vadította. Immár több mint ezer lóerő áll rendelkezésre, a nyomaték számai ismeretlenek, de valószínűleg az is ezer feletti lehet. 

A teljesítményhez pedig brutális hanghatás társul, ilyen agresszívan rotyogó nyolchengerest általában klasszikus izomautókban találunk, ez viszont egy pár éves, bőrüléses, kényelmes családi batár, amivel maradandó élmény a reggeli ovijárat.